Snelle tortelloni salade

IMG_0461

Als er iets is dat ik lekker vind dan is het wel ruccola. Ik doe deze sla al met liefde tussen mijn dagelijkse bammetjes met kaas, maar het liefst is het de basis van mijn salades.

Deze salade is makkelijker dan makkelijk en daarom perfect voor de  lunch.

IMG_0448

Tortelloni salade

Ingrediënten:

  • Tortelloni (met vulling naar keuze)
  • Ruccola
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Extra vierge olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Zout en peper

Methode:

  1. Kook de pasta volgens de verpakking.
  2. Verdeel de salade naar gelieve over het bord en strooi er enkele pijnboompitten overheen.
  3. Giet je pasta af en verdeel tortelloni over de pasta (ongeveer 6-8 stuks per persoon).
  4. Breng op smaak met de olijfolie, balsamico, peper en zout. En eventueel nog wat extra pijnboompitten 🙂

Tip: vergroot de porties en je hebt een supersimpele pasta maaltijdsalade op tafel.

IMG_0456

Laat het smaken!

Advertenties

One thought on “Snelle tortelloni salade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s