Update: Liebster award

Deze maand kreeg ik een lief verzoek of ik ontvanger wilde zijn van de Liebster award. Deze vraag kreeg ik van Door, wiens blog Dooreten uitverkozen was door Nick als ontvanger van deze award. Nick heb ik al ooit eerder genoemd, zijn blog was deels mijn inspiratie voor deze vleesbommen.

Maargoed, zo’n Liebster award is een soort van doorgeefprijs onder bloggers, een soort van kettingbrief. Niet helemaal mijn ding om aan mee te doen en ik zal dan ook de “regels” breken, omdat ik deze niet doorspeel aan 5, 10 of 11 bloggers. Ik houd er niet zo van om anderen lastig te vallen, en ik houd er ook niet zo van om me aan dergelijke regeltjes te houden. Regels halen de lol en ongedwongenheid weg van zoiets. Het is eigenlijk de bedoeling dat je de blogger achter de blog beter leert kennen en het gaat dan voornamelijk om de kleinere opkomende blogs. En naar mijn idee moet het vooral leuk blijven.

Wat ik zo leuk vind zijn de antwoorden die de bloggers geven, bijvoorbeeld die van Door. Het blijft immers info die eigenlijk niet belangrijk is, maar wel vaak naar gehunkerd wordt door lezers. Ik vind het in ieder geval leuk om zoiets te lezen van blogs die ik zelf volg. Door heeft de vragen verzonnen en dat maakt het extra leuk, persoonlijk en ongedwongen. Hier komen ze dan, de vragen van Door en mijn antwoorden.

1. Hedde gij een accent? 
Dit vind ik altijd leuk om te weten, omdat de manier waarop iemand praat soms heel anders kan zijn dan je verwacht had.

Deze is leuk! Ja, ik heb een accent. Dat kan ook bijna niet anders aangezien ik in Limburg woon. Wel in het noorden, dus het is niet mega zingerig en daarnaast praat ik ABN en geen dialect. Ik heb wel een zachte ‘G’ en soms maak ik stomme fouten in mijn woordgebruik zoals als/dan of langs/naast. Kijk een van mijn video’s en je krijgt een idee van mijn stem en accent.

2. Wat lijkt jou het vieste gerecht op aarde? 
En heb je het al eens gegeten?

Nou is er best veel dat ik niet lust, maar de vraag is wat mij het vieste lijkt en dat is voor mij Haggis. Een Schots gerecht gemaakt van iets te veel organen, barf … Misschien heel lekker, maar daar geloof ik niks van. En nee, ik heb het dus ook nog nooit gehad.

3. Wat is jouw favoriete muziek/artiest/liedje?
Muziek is altijd leuk om te weten

Hmm, ik luister naar verschillende soorten muziek, alles behalve dance, house en dat soort gabber muziek. Ik vind dit altijd zo’n moeilijke vraag. Ik heb een muzieksmaak die zich heeft ontwikkeld vanaf de jaren negentig (begin van mijn tienerjaren), ik ben opgegroeid in de jaren tachtig en ik luisterde onbewust naar veel muziek waar mijn ouders van hielden uit de jaren zeventig. Dus dat heb ik alvast ‘in the pocket’. Maar ik luister voornamelijk naar muziek van nu, beetje een mix van alternatief, singer-songwriter en gewoon top 40.

4. Wat voor schoenen draag je het liefst?

Uhm sloffen … maar in het dagelijkse leven draag ik voornamelijk hakkenschoenen, van die enkellaarsjes. In de zomer ben ik dol op slippertjes en sandalen. Ook ben ik in het bezit van een aantal sneakers, voornamelijk Chucks.

5. Wat doe jij naast je blog?
Misschien wel niets, maakt niet uit hoor, ik wil het toch weten.

Naast blogger ben ik in het dagelijks leven docent. Soms maakt dit het lastig om er naast te bloggen, daarom schrijf ik bijna altijd vooruit en plan ik alles in.

6. Stel, we gaan naar een kroeg en ik betaal want ik heb geld te veel, wat bestel jij dan te drinken?
Alles mag, dus ook een pornstar martini (die is heel lekker trouwens!)

Iets met alcohol en fruit; een strawberry mojito of zoiets dergelijks.

7. Het is Halloween. Hoe ga jij verkleed?

Als een zwarte kat (of eigenlijk poes, want ik ben nou eenmaal een vrouw). Saai hè!

8. Noem een goede en een minder goede eigenschap van jezelf

Ik bak graag, dat is mijn goede eigenschap en direct ook mijn minder goede. Denk daar maar even over na …

9. Wat voor smaak ijsje kies jij uit bij de ijssalon?

Meestal yoghurt smaak, gewoon naturel. Dit combineer ik graag met banaan of citroen. En goed chocoladeijs vind ik ook heeeeel lekker.

10. Waar ga jij graag op vakantie?
En wat doe jij daar zoal?

De Verenigde Staten. Wij reizen daar graag rond en genieten van de natuur, het eten en ook het beetje cultuur dat dit land kent.

11. Wat is je lievelingsauto?
Ik hou gewoon van auto’s. En als jij auto’s nou eeecht stom vind, wat voor vervoersmiddel dan?

Doe mij dan maar zo’n mooie Range Rover, de nieuwste van de nieuwste. The bigger the better! Oh en omdat het fantasie is hoef ik me even niet druk te maken om de uitstoot ervan. Maar eigenlijk heb ik niet zoveel met auto’s nee.

Ik geef deze award door aan Wendy van Blij Zonder Suiker. Houdt haar blog in de gaten om er achter te komen welke 11 vragen ik haar stelde!

Advertenties

2 thoughts on “Update: Liebster award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s