Ikea Bråkig limited edition collectie

Spannend, leuk! Ikea komt met een limited edition collectie genaamd Bråkig en het bevat ontzettend leuke items in mooie pasteltinten. De collectie is een samenwerking tussen Ikea en het kunstenaars collectief ArtRebels uit Kopenhagen. Zoals op de website van ArtRebels staat:

“The idea was to create a line of limited edition products inspired by the ArtRebels universe; cool, young, colourful, fresh, with a taste of Trailerpark music festival.”

Het idee werd door Ikea omarmd en zo ontstond deze gelimiteerde collectie die maar voor een korte periode te koop is bij Ikea. Het leuke is dat er ook items bij zitten die iedere servieskast, eettafel of keuken doen opvrolijken. Vandaar dat ik deze collectie vandaag met jullie deel.

Het serviesgoed wordt verkocht in 2-delige sets en als het goed is moet de collectie ergens vanaf begin februari in Nederland te koop zijn, dus houd de website van Ikea in de gaten. Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast en wie weet breng ik binnenkort een bezoekje aan deze gigant.

Update: De collectie ligt vanaf 1 februari in alle Ikea vestigingen in Nederland met uitzondering van Ikea Delft. Daarnaast is ook een groot deel via de webwinkel van Ikea te bestellen.

Foto’s//1./3./4.Hello Hello // Overige ArtRebels

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s